Je leven ziet eruit als het perfecte plaatje. Je hebt een mooi gezin, fijne relatie, leuke en uitdagende baan, dito vrienden, je doet leuke dingen en over geld hoef je je ook geen zorgen te maken. Je leven kabbelt gewoon lekker door. Toch “knaagt” er al een tijdje iets en het lukt je maar niet om daar de vinger op te leggen.

Diep in jou zit van alles te broeden en op een of andere manier lukt het je niet om daar daadwerkelijk bij te komen. Er mist iets maar je weet niet wat. Het is er wel klaar voor om ten volle naar buiten te komen.

Je hebt de eerste stappen naar persoonlijke ontwikkeling wellicht al gezet maar dat heeft niet het beoogde resultaat gehad. Je wilt graag stappen gaan zetten maar je hebt geen idee wanneer, waar je moet beginnen en welke richting je op moet. Je voelt aan alles dat je op dit moment letterlijk “stil” staat. Ook leef je niet in je flow en eigenheid. Misschien is Persoonlijke Coaching dan wel iets voor jou?

Persoonlijke coaching is een intensieve individuele begeleiding gericht op het ‘verbeteren’ van jou persoonlijk functioneren. Je wordt je meer bewust van uw eigen mogelijkheden en beperkingen en weet dit te combineren met de eigen doelstellingen. Je gaat letterlijk”weer in beweging komen”.

Ik ondersteun je om weer helder te krijgen waar jij enthousiast van wordt, waar je energie van krijgt, waarmee je bezig wilt zijn en waarvoo je uit je bed wilt komen. Door gerichte stappen, gaan we op weg naar jouw optimale bloei, jouw stip op de horizon. Je kwaliteiten en talenten zijn hiervoor de basis en je behoudt altijd de regie over je eigen groeiproces.

Exclusieve VIP-dag speciaal voor jou!

De VIP-dag is een exclusieve dag waarin JIJ centraal staat. We werken tijdens deze dag 1-op-1 aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Zie het als een snelkookpan die garant staat voor tal van nieuwe ideeën, inzichten, inspiratie en positieve energie.

Ben je geinteresseerd in een exclusieve VIP-dag dan klik op deze link.